Over ons

Bij Afghaans eten hebben wij het doel om u kennis te laten maken met de Afghaanse keuken.

Hiervoor bieden wij een breed aanbod van traditionele Afghaanse gerechten.

Restaurant Parwaan is gevestigd aan het Raedthyuisplein in het centrum van Hoogerheide, waar zich ook al vijf jaar ons Naaiatelier De Grote Schaar bevindt.
Wij komen uit Afghanistan en wonen al ruim 20 jaar in Nederland. In die tijd hebben we gemerkt dat weinig mensen de Afghaanse keuken en cultuur kennen.
Met authentieke Afghaanse gerechten willen wij u graag van onze keuken en onze cultuur laten genieten. Houdt u van – naar wens – pittig en lekker gekruid eten,
dan verzorgen wij dat voor U. De Afghaanse keuken kent heel wat variaties met veel vlees en rijst. Ons menu biedt ook een ruime keus aan Afghaanse vegetarische gerechten.

Gastvrijheid is een belangrijk onderdeel van onze cultuur en wij willen dezelfde gastvrijheid tonen naar onze klanten toe.

Catering

Behalve onze diensten in het restaurant verzorgt Restaurant Parwaan ook de catering voor familie bijeenkomsten, ontvangsten en andere gelegenheden bij u thuis of in uw bedrijf. Het is uniek om uw gasten daarbij te laten genieten van de Afghaanse keuken. Het is een hele belevenis om culinair kennis te maken met nieuwe smaken uit het Verre Oosten.

Afhalen en bezorgen

Als u thuis wilt genieten van onze overheerlijke Afghaanse maaltijden kunt u, uw favoriete gerecht ook bij ons afhalen of thuis laten bezorgen.

Zaal gebruik

Restaurant Parwaan heeft ook ruimte voor een geheel door ons verzorgde besloten familiefeesten of andere bijeenkomsten. In dat geval vragen wij u vriendelijk om ruim van tevoren daarover met ons contact op te nemen.

What People Say